Restaurang på Östermalm

Åh vilken god mat jag och min fru åt idag. Vi har haft en så mysig dag. Dagen började med att vi åkte till ett spa där vi först låg i deras bubbelpool i en timma innan vår behandling började. Jag hade bokat in en ansiktsbehandling och min fru hade bokat en vanlig massage. När vi väl var färdiga där åkte vi in till stan och shoppade lite granna innan vi åkte till en fantastisk restaurang för att äta en delikat middag. Vi åt på Två Små Svin som är en restaurang belägen i Årsta men deras besökare kommer oftast från Östermalm samt Södermalm. Och om ni älskar Smørrebrøde, tjeckisk öl och brännvin måste ni åka hit och äta. För det håller verkligen hög kvalitet i allt de gör och personalen är så trevlig. Denna restaurang har blivit min och min frus stammishak eftersom det alltid blir en lyckad kväll när vi är där Smørrebrøden serveras som mellanrätter som varierar i storlek och man själv som gäst får gärna vara med och bestämma hur ni vill ha det för att ni ska bli så nöjda som möjligt. Jag skulle också rekommendera deras brunch som serveras under höst och vinter då man kan sitta där i två timmar och sitta och njuta i deras fina lokal och äta en fantastisk brunch.