Renovering av barnrummet

Hej igen mina fina läsare, vad har ni haft för er idag? Själv har jag tagit det lugnt och inte gjort så mycket alls. Jag var på gymmet en sväng i morse, men jag tränade inte lika hårt som jag brukar eftersom jag börjar känna mig lite sjuk. För ett tag sedan fick jag hjälp av ett företag som jobbar med bygg i Partille och det de gjorde hos mig var att renovera en vägg i huset som höll på att falla sönder. Jag ska berätta vad som egentligen hände.

Jag har försökt att renovera barnrummet själv eftersom min fru är gravid och snart ska föda. Vi vill helst att det rummet ska vara klart innan födseln eftersom vi inte har plats med en barnsäng i vårt sovrum. Det där med att renovera barnrummet var ingen bra idé eftersom jag egentligen inte är så händig, jag är helt ärligt bättre på att laga mat än att snickra. I alla fall kände jag att jag behövde hjälp från proffs som jobbar med bygg i Partille och det var då jag hittade Byggproffs Göteborg som håller på med just detta. Det företaget kändes mest pålitligt och jag ångrar inte att jag valde dem, för när de hade fixat klart väggen frågade jag om de också ville renovera resten av rummet och de ville gärna hjälpa mig med det. När allt var klart kände jag och min fru ett stort lugn eftersom vår lilla bebis kommer få ett lugnt ställe att sova och växa upp på tack vare Byggproffs Göteborg som håller på med bygg i Partille. Snart är det dags för henne att föda och jag är så glad för det. Nu ska jag avsluta inlägget, men ni är välkomna tillbaka att läsa flera av mina inlägg.